Qabıq və meyvə arasındakı ağ hissəni mütləq yeyin

Hit: 219
Qabıq və meyvə arasındakı ağ hissəni mütləq yeyin

Bəzi meyvələr var ki, onlar qabığı ilə yeyilir. Bəzilərini isə qabığı soyularaq qəbul edirik.

Qreypfrut, naringi, portağal kimi qabığı soyulduqdan sonra altında qalan ağ hissəciyin orqanizmə olan faydaları haqda məlumat verir:

Bu ağ hissə sinir sistemini sakitləşdirir;

Qan dövranını yaxşılaşdırır;

Xolesterola və yüksək təzyiqə qarşı mübarizə aparır;

 

İştah açır;

Dərini canlandırır, gözəlləşdirir;

Həzm prosessini yaxşılaşdırır;
 
İmmuniteti möhkəmləndirir.









Redaktorun seçimi